Nieuwsberichten

20-09-2013 - Vacature PHP Programmeur

Rambo CMS is een Content Management Systeem dat is ontwikkeld door Ramakers Webdevelopment.
Door een snel groeiende vraag naar de maatwerk oplossingen van Ramakers Webdevelopment zijn wij op zoek naar een PHP programmeur in de regio Echt-Susteren. 

Geintresseerd? Stuur dan een e-mail naar Ramakers Webdevelopment

16-10-2012 - Nieuwsbrief module voor Special Lady

Special Lady maakt sinds 2008 gebruikt van het Rambo CMS "E-Commerce Plus pakket". Binnen dit pakket is ook een nieuwsbrief module beschikbaar, maar deze werd door de klant nog niet gebruikt. Vandaag is de eerste nieuwsbrief template gekoppeld en tevens de eerste nieuwsbrief verstuurd. Diverse klanten van Special Lady namen na het bekijken van de nieuwsbrief een kijkje op de website.

website: Special Lady

28-09-2012 - Website Jean Peau Vachtverzorging

Voor Jean Peau v.o.f. te Susteren hebben wij een nieuwe Webshop gerealiseerd. Deze webshop staat voor nederlandse klanten online, maar het is de bedoeling om deze zo snel mogelijk uit te breiden voor internationale klanten. Niet geregistreerde klanten kunnen alle producten bekijken. Klanten met een account zien de prijzen en mogen een bestelling plaatsen.

Website: Jean Peau V.O.F

17-08-2012 - Discoma - Disposables, Communicatie en Marketing

In opdracht van Cremers Computer Company is Ramakers Webdevelopment momenteel bezig met de realisatie van een CRM + CMS Systeem. Vanuit Rambo CMS is echter vandaag de reguliere Discoma website gelanceerd. De grafische vormgeving is gerealiseerd door diverse grafische ontwerpbureau's en de resultaten hiervan zijn gekoppeld aan ons CMS.

Website: Discoma

27-07-2012 - Website WP Verhuur gelanceerd

Vandaag is de nieuwe website van WP Verhuur gelanceerd. WP Verhuur is gevestigd in Susteren en heeft in 2012 besloten om van Joomla over te stappen naar Rambo CMS. Via de website wordt de klant in de gelegenheid gebracht om op basis van het verhuur assortiment een offerte aan te vragen. Buiten de hoofdwebsite van WP Verhuur volgen later dit jaar 2 subwebsites. Meer informatie hierover volgt.

Website: WP Verhuur